Ékszerdoboz panelban

Megrendelőm egy panellakás tulajdonosaként a konyhát és a fürdőszobát akarta felújíttatni, illetve az ezeket összekötő előteret.

Konkrét elképzelése volt, hogy mit szeretne: egy fiatalos, élettel és színekkel teli lakást, ami természetesen praktikus is.

Már az első találkozáskor sikerült a stílusban és a színvilágban megegyeznünk. A folyamatos egyeztetést követően a következő látványtervek készültek a lakásra.

ekszerdoboz-3

Az apró ablaktalan konyhába piros és fehér fényes frontos konyhabútort terveztünk, sonoma tölgy munkalappal.

ekszerdoboz-1

Az előtér szürke-fehér csíkos festést kapott. A lerakóasztal mosógépet rejt, amit megrendelőm mindenképp szeretett volna a fürdőszobából a konyha-előtérbe tenni.

ekszerdoboz-4

Szintén kérés volt, hogy a konyhában legyen egy kis reggeliző hely, amit lehajtható asztallal oldottam meg összecsukható bárszékekkel. Ez az asztalka komolyabb főzési procedúránál szolgálhat munkapultként is. Az étkezőrész mögött piros, lemosható festést kapott a fal, és egy krétával írható táblamatricát, amit csak fel kell ragasztani a festett falra.

ekszerdoboz-5

A fürdőben a zöld-fehér színvilág az uralkodó, pink kiegészítőkkel. Mivel itt található a WC is, ezért helytakarékos megoldásként aszimmetrikus kádat és mosdót választottunk. A burkolatba épített tükrök a kád és a mosdó felett a helyiség optikai nagyításáról is gondoskodnak.

ekszerdoboz-2

 

A bejegyzés trackback címe: https://krisztinasoos.com/munkaim/ekszerdoboz-panelban/trackback/