Hivatásom

 Soós Krisztina

Nem emlékszem olyan időszakra az életemben, amikor lakberendezéssel ne foglalkoztam volna, igaz, akkoriban még nem így hívtam. Már kislányként is lenyűgözött a frissen festett fa illata. Olyan családban nőttem fel, ahol a barkácsolásra rengeteg lehetőség és alkalom nyílt szüleim révén, akik lelkes ezermesterek, így az otthonszépítés észrevétlenül az életem részévé vált.

Hosszú utat jártam be, míg a szenvedélyből hivatás is lett, míg rájöttem egy nagyon fontos ember támogatásának köszönhetően, hogy ezzel nemcsak saját lakókörnyezetem, de a szépségre, igényességre fogékony emberek hétköznapjaiba is csempészhetek örömöt egy jól kitalált enteriőr, vagy csak néhány rafinált kiegészítő által. Ez az én hozzáadott értékem a világhoz.

A munkámról

Hiszem, hogy az Ön lakásából is ki tudom hozni a lehető legjobbat az igényei függvényében. A nehéz feladatok inspirálnak, kihívásként értékelem őket. Tapasztalatom szerint minden felmerülő tervezési problémára megtaláljuk a megrendelővel karöltve a megoldást, legyen az kizárólag lakberendezési tanácsadás, látványtervezés vagy komplett lakberendezési tervezés. Ennek az együttműködésnek az eredménye pedig egy olyan egyénre szabott, minden részletre kiterjedő terv, amit akár Ön is lebonyolíthat az Ön által preferált vagy az általam ajánlott kivitelező csapattal.

Kapcsolat